U kunt onze werkplaats bezoeken. Uiteraard kunnen we ook bij u langskomen. Plan samen met ons een afspraak!

Wat je van ons kan verwachten in 2020

Met 2020 voor de deur wordt het tijd om je mede te delen over hetgeen dat je volgend jaar van ons kan verwachten. In 2019 hebben we veel stappen gezet. Komend jaar gaan we deze trend voortzetten om de key-partner in maatwerk voor horeca te worden.

Werkplaats
Sinds een paar maanden hebben wij een werkplaats van 450 m2. Hierdoor kunnen we nog sneller te werk gaan en meer flexibiliteit bieden in maatwerk met betrekking tot hout, metaal en aardewerk.

Marvin's Graveringen
In maart gaan we onze graveermachine installeren waardoor wij hout, leer en glas kunnen voorzien van logo's en teksten. 

Marvin's Buffetartikelen
Volgend jaar introduceren wij Marvin's Buffetartikelen waarbij de focus ligt op het leveren van op-maat-gemaakte buffetartikelen. Hierdoor kun je een nog succesvoller buffetconcept neerzetten.

Marvin's Aardewerk Servies
Dit jaar hebben wij aardewerk servies gelanceerd waarbij we schalen en borden in verschillende maten en kleuren aanbieden. Hierdoor worden wij de one-stop-shop met betrekking tot serveren en presenteren.

Horecava
In 2020 zullen wij net als in 2019 aanwezig zijn op de Horecava. We zullen te vinden zijn bij standnummer: 05.605. Ben jij ook aanwezig? Kom gerust langs, de koffie staat voor je klaar!

Marvin’s Horecaplanken wenst jou prettige feestdagen en een voorspoedig, maar vooral gezond 2020!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd