U kunt onze werkplaats bezoeken. Uiteraard kunnen we ook bij u langskomen. Plan samen met ons een afspraak!

Waar koop ik een serveerplank met boomschors?

Ben jij een horecaondernemer die al een tijd op zoek is naar een serveerplank met boomschors? Dan ben je bij Marvin’s Horecaplanken op het juiste adres. De serveerplank met schors is namelijk een van onze bestsellers. De enige vraag die voor jou nog luidt: laat je de plank oliën of lakken?

Met de elzen schorsplank haal je een ware eyecather in huis. De plank heeft door zijn robuuste uiterlijk en natuurlijke eigenschappen alles wat jouw product nodig heeft voor zijn presentatie.

De serveerplank is gemaakt van een snede uit een boom. Om deze reden is iedere plank uniek in zijn vorm en formaat.

Geolied of toch gelakt?

Om de serveerplank met boomschors helemaal naar je eigen hand te zetten kun je bij Marvin’s horecaplanken zelf de keuze maken om jouw planken te laten oliën of lakken. Heb je geen idee welke optie het best bij jouw product past? Geen probleem! We helpen jou met je keuze.

Voordelen van voedselveilig lakken:

  • Vuil kan (vrijwel) onmogelijk in de plank trekken
  • Geen onderhoud
  • Perfect voor de presentatie van eten: door de laklaag kunnen etensresten namelijk simpel verwijderd worden zonder dat er iets van te zien is.

Nadelen van voedselveilig lakken:

  • Snijden op de plank is niet mogelijk omdat deze hierdoor beschadigd.

Voordelen van voedselveilig oliën:

  • Op deze plank kun je wel snijden
  • De plank heeft een natuurlijk(er) uiterlijk

Nadelen van voedselveilig oliën:

  • Minder geschikt voor de presentatie van eten: voedselvlekken kunnen in de plank trekken.
  • De plank dient onderhouden te worden met druivenpitolie gezet te worden.

Bestseller

De elzen horecaplank met boomschors is inmiddels één van de best verkochte producten bij Marvin’s Horecaplanken, maar was drie jaar geleden het eerste product dat we verkochten. Dat de plank inmiddels zo’n succes is heeft onder andere te maken met onze samenwerking met TLANT. TLANT is een horecaleverancier dat zich niet richt op het grote economische belang, maar eerder op authenticiteit, duurzaamheid en de maatschappelijke rol die ze vervult. Voor de presentatie van haar jampotten maken zij gebruik van onze elzen horecaplanken. Zowel met 3, 4, 5 als 7 uitsparingen per plank. Mede dankzij TLANT ligt ons product bij meer dan 1000 horecagelegenheden.

Buiten dat de plank perfect is om jampotten op te presenteren is de plank ook erg populair voor de presentatie van kaasproducten. Kaas is een natuurlijk product dat erg goed staat in combinatie met een robuust product als de elzen horecaplank met schors.

Meer informatie

Uiteraard hoop ik dat je na het lezen van dit stuk een beter beeld hebt gekregen van de elzen horecaplank met schors én dat je door onze tips een goed beeld hebt gekregen van de voor- en nadelen van het oliën of lakken van jouw planken. Mocht je toch op zoek zijn naar meer informatie neem dan gerust een kijkje in onze catalogus. Of heb je een andere vraag, neem contact met ons op!

Wist je trouwens al dat je bij Marvin’s Horecaplanken jouw eigen logo of aanvullende informatie kan laten bedrukken op de serveerplanken? Neem voor voorbeelden vooral een kijkje bij onze projecten.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd