U kunt onze werkplaats bezoeken. Uiteraard kunnen we ook bij u langskomen. Plan samen met ons een afspraak!

Op zoek naar planken als relatiegeschenk of in een kerstpakket?

Een snijplank laten graveren voor uw relaties? Dat is een geweldig idee! Bij iedere eetgelegenheid wordt de plank tevoorschijn gehaald en wordt uw opdruk gezien. Marvin's Horecaplanken kan een borrelplank graveren met uw bedrijfsnaam of logo. Laat u liever een mooie tapasplank graveren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden veel houten artikelen om te personaliseren. Relatiegeschenken en kerstpakketten op maat. Marvin's Horecaplanken kan een mooie snijplank graveren met uw gewenste opdruk tegen een zéér scherpe prijs. Planken met eigen bedrukking zijn snel leverbaar, verwachte levertijd 5-10 werkdagen!

Bekijk wat er mogelijk is in onze catalogus.

Bedrukt met logo of tekst?
Daarom is een houten plank uitstekend geschikt om aan uw relatie te geven. Naast het duurzame en warme karakter is bruikbaar om te bewerken door middel van graveren of laseren. Door te kiezen voor uw eigen logo of tekst zorgt u ervoor dat het naast een goed gebaar ook bij uw relaties bijblijft.

graveren en branden

Wat is er mogelijk?
Wij kunnen houten planken in allerlei houtsoorten en vormen leveren. Van sterk olijfhout tot natuurlijk beuken, en van ronde planken tot planken met een handvat. U kunt ook zelf uw eigen ontwerp aanleveren. Zo hebben wij voor Utrechtse winkels planken gemaakt in de vorm van de Domtoren.

Wat kunnen wij u bieden?
Tapasplanken, snijplanken, pizzaplanken, snijplanken, serveerplanken, vleesplanken en eigen ontwerpen. 

Direct een offerte?
Neem met ons contact op door te bellen of mailen.


 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd