U kunt onze werkplaats bezoeken. Uiteraard kunnen we ook bij u langskomen. Plan samen met ons een afspraak!

Op zoek naar menukaarthouders, klemborden of tafelhouders?

Hoe presenteer jij jouw menukaarten het liefst? Is dit op een klembord of toch liever in menukaarthouders? Of heb jij helemaal geen menukaart, maar wil je toch jouw product presenteren? Bijvoorbeeld op een krijtbord met eiken houder. In het komende blog zal ik jou meer vertellen over het presenteren van jouw gerechten met de op maat gemaakte producten van Marvin’s Horecaplanken.

Jouw ideale tafelhouder

Om te beginnen de tafelhouders. Ideaal om tafels te organizen. Vaak wordt het gebruikt voor bestek, servetten of drankkaarten, maar denk eens aan bierviltjes, sauszakjes of handreinigingsdoekjes. Dankzij tafelhouders zien jouw tafels er voortaan nog netter en verzorgder uit. De tafelhouders zijn te verkrijgen in verschillende varianten, namelijk met of zonder greep. Bovendien kun je de houders volledig indelen naar je eigen zin. Wat betekent dat jij degene bent die kiest hoeveel vakken er in de tafelhouders zitten. Kies je voor twee grote vakken of toch liever voor drie kleine en één grote? Marvin’s Horecaplanken maakt het voor jou met liefde op maat. Tevens zijn uitsparingen om de menukaart in te plaatsen een mogelijkheid.

Presentatie van de menukaart

Ook de menukaarten moeten natuurlijk op de juiste manier gepresenteerd worden aan de gasten. Allereerst kan er gebruik gemaakt worden van de menukaarthouders. Deze onwijs handige houders zorgen ervoor dat je jouw menukaart op een nette wijze kan presenteren aan jouw gasten. De op maat gemaakte uitsparing in de menukaarthouders zorgt ervoor dat jouw menukaarten rechtop blijven staan en dus op representatieve wijze gepresenteerd worden. Verder kan ervoor gekozen worden voor inkepingen die erg handig kunnen zijn om een peper-en-zoutstel in te plaatsen.

Als tweede kan er gekozen worden voor een klembord. Het klembord is bedoelt om jouw menukaart net wat stijlvoller te presenteren. Het eiken bord in combinatie met de metalen klem maakt de presentatie van jouw menukaart helemaal af.

Om het af te maken hebben we het krijtbord met eiken houder. Perfect voor als je een product of dienst wilt uitlichten. Maar uiteraard kan het ook gebruikt worden als menukaart.

Als tweede kan er gekozen worden voor een klembord. Het klembord is bedoelt om jouw menukaart net wat stijlvoller te presenteren. Het eiken bord in combinatie met de metalen klem maakt de presentatie van jouw menukaart helemaal af.

Om het af te maken hebben we het krijtbord met eiken houder. Perfect voor als jij een product of dienst wilt uitlichten. Maar uiteraard kan het ook gebruikt worden als menukaart.

 

Maatwerk

De producten zijn in de houtsoorten eiken, teak, sheesam, olijfhout, beukenhout, walnoothout en elzenhout te verkrijgen. En ben je bang dat de producten te licht zijn om de wind op jouw terras te kunnen weerstaan? Wees gerust. De producten zijn in dik windbestendig materiaal verkrijgbaar. Bovendien kan bij Marvin’s Horecaplanken alles op maat gemaakt worden, van logo branddruk tot inkeping.

Meer informatie

Ik hoop dit blog met plezier hebt gelezen en dat je er iets van hebt opgestoken. Mocht je toch nog meer informatie over het klembord of de tafel- en menukaarthouders willen hebben. Neem dan gerust een kijkje in onze catalogus of neem contact met ons op.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd