U kunt onze werkplaats bezoeken. Uiteraard kunnen we ook bij u langskomen. Plan samen met ons een afspraak!

Op zoek naar een vaatwasserbestendige serveerplank?

Ben je op zoek naar nieuwe serveerplanken, maar heb je de juiste nog niet gevonden? Zoek dan niet verder! De Epicurean Kitchen Serie serveerplank heeft alles wat jouw plank nodig heeft. Het materiaal is bestand tot wel 176 graden en is vaatwasserbestendig. Buiten dat worden je messen met de Epicurean Kitchen Serie serveerplank een stuk minder snel bot dan bij andere serveerplanken. En als dat nog niet genoeg is: de planken zijn ook nog eens van eco-vriendelijk en duurzaam materiaal.

Waarom kiezen voor Epicurean Kitchen serveerplanken?

De Epicurean Kitchen serveerplanken zijn geproduceerd uit 90% zachthout en 10% hardhout. Deze combinatie brengt de voordelen van houten en kunststof serveerplanken in één plank samen. Een voedselveilige hard-was houdt het hout bij elkaar, waardoor de serveerplank bijzonder hygiënisch is en enorm lang mee gaat. Ook heeft de plank een bacteriegroeiremmende werking en zijn de planken goed bestand tegen vlekken.

Verder is de Epicurean Kitchen serveerplank vaatwasserbestendig, hittebestendig tot 176°C en dubbelzijdig te gebruiken. De plank kan onder andere gebruikt worden voor vlees, vis en groente. Bovendien is de serveerplank waterafstotend en kan deze gebruikt worden als pannenonderzetter.

De sterke serveerplank is licht van gewicht en mes-vriendelijk, wat zal helpen de scherpte van je messen te behouden.

vaatwasserbestendige-planken-foto-1

Duurzame materialen

De Epicurean serveerplank is opgebouwd uit verschillende componenten, houtvezels afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, en is voorzien van het FSC-keurmerk. Epicurean gebruikt alleen eco-vriendelijke materialen voor de ontwikkeling van haar producten. Producten die de natuurlijke uitstraling en textuur halen uit organisch materiaal. Elke kleur vertegenwoordigd een unieke mix van houtvezels en golfkarton, onder hoge druk samengevoegd met een voedselveilige hars.

Deze eco-vriendelijke en duurzame serveerplanken zijn te verkrijgen in de kleuren: gitzwart en houtbruin. Voor welke kleur ga jij?

Bovendien zijn de serveerplanken verkrijgbaar in twee verschillende formaten. De kleine plank heeft een formaat van 23 cm x 19 cm, terwijl de grote plank 48 cm x 19 cm is.

vaatwasser-bestendig

Meer informatie

Hopelijk heb je een goed een beeld gekregen van de vaatwasserbestendige Epicurean Kitchen serveerplank. Mocht je interesse hebben in nog meer informatie over de serveerplanken dan kan je natuurlijk nog even een kijkje nemen in onze catalogus. Of heb je een andere vraag, bel ons dan gerust even op! 

Wist je trouwens al dat je bij Marvin’s Horecaplanken jouw eigen logo kan laten graveren in de serveerplanken? Neem voor voorbeelden vooral een kijkje bij onze projecten.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd