U kunt onze werkplaats bezoeken. Uiteraard kunnen we ook bij u langskomen. Plan samen met ons een afspraak!

Op zoek naar een gepersonaliseerde plank met uw logo of tekst?

Je bent al een tijdje aan het twijfelen om snij- of serveerplanken te bestellen, maar weet niet precies wat er allemaal mogelijk is op het gebied van personalisering? Heb jij even geluk! In dit blog laten we je zien wat Marvin’s Horecaplanken allemaal voor jou kan betekenen op het gebied van gegraveerde snij- en serveerplanken.

We zullen je door het gehele proces van Marvin’s Horecaplanken meenemen. Van stuk hout naar volledig gepersonaliseerde horecaplank.

Welke houtsoort voor snij- en serveerplanken?

Uiteraard beginnen we bij het begin: de plank. Marvin’s Horecaplanken heeft een uitgebreid assortiment houtsoorten. Hierdoor is het mogelijk om te kiezen voor een houtsoort die het beste past bij jouw product. Er kan onder andere gekozen worden uit beuken, walnoot, elzen, sheezam, teak en olijfhout.

Ook kan er sinds kort gekozen worden voor vaatwasser bestendige snij- en serveerplanken. De planken hebben een moderne look en zijn simpel schoon te krijgen.

Zowel de houten als de vaatwasser bestendige snij- en serveerplanken zijn te graveren. Door de vaatwasser bestendige laag is het helaas niet mogelijk om deze planken te branden. De houten snij- en serveerplanken daarentegen kunnen wel met branddruk geleverd worden.

Graveren

Nadat je de keuze voor een plank gemaakt hebt, vragen we jou om de gewenste gravering (naam, logo of afbeelding) naar ons op te sturen, en gaan we onmiddellijk aan de slag. De gravering wordt ingesteld in de machine waarna het graveren kan beginnen. Dit zal ongeveer 2 tot 3 minuten in beslag nemen. Zodra de machine klaar is halen we de plank er onderuit en is deze gegraveerd.

Of toch liever branden?

Het branden van de planken vereist een iets andere aanpak. Hiervoor zal eerst een stempel gecreëerd moeten worden. Een stempel die gecreëerd wordt door een van onze partners. Vervolgens wordt de branddrukstempel in de machine gezet en kan het branden beginnen. Het branden gaat in tegenstelling tot het graveren een stuk sneller. Bij het branden van het product wordt de stempel 2 tot 3 seconden op de plank geplaatst. Met als resultaat: jouw gepersonaliseerde snij- en/of serveerplanken.

Waarom Marvin’s Horecaplanken?

Nu je een stuk wijzer bent geworden over de verschillende soorten planken en onze werkwijze middels graveren en branden, laten we je zien wat er bij Marvin’s Horecaplanken nog meer mogelijk is.

  1. Eigen ontwerp. In onze werkplaats kunnen we vrijwel alles op maat maken. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Of het nou voor een borrelhapje is of voor een drankje. Het is allemaal mogelijk.
  2. Personalisatie Door het graveren of branden van de snij- en serveerplanken zorgen we er voor dat jouw naam, logo of afbeelding duidelijk op de plank wordt vertoont.
  3. Uitsparingen Elk product kan worden voorzien van een uitsparing in ieder gewenst formaat. Onwijs handig voor bijvoorbeeld sapgeulen, sausbakjes of menukaarten.

Tevens biedt Marvin’s Horecaplanken de mogelijkheid om de planken geolied aan te leveren.

Ben je enthousiast geworden door het lezen van dit blog? Neem dan gerust een kijkje in onze catalogus. Heb je na het lezen van dit blog vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden. Stuur ons gerust een bericht en we zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd